KOPIJ VOOR DE LINDENBERG STUUR JE ALTIJD DIRECT NAAR Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
       
Stiphout NU Facebookpagina
  Gratis wijkberichten
Jan Nijssen paginabeheer / wijkkalender     0492-522948 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
       
De Lindenberg Wijkblad Stiphout-Warande   Nieuws en advertenties
Marcel van Gerwen voorzitter bestuur  0492-533353 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Gerard Peeters secretaris bestuur   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Els Martens bezorging  06-50476078 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
       
Jan Nijssen eindredacteur  0492-522948 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Erica Kampers a.i. redactiesecretariaat 06-10310735 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
       
Henk Foederer advertenties  088-0102702 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
       
Paul Pelzer penningmeester bestuur    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.