Colofon

De website Wijkbladdelindenberg.nl is onderdeel van Wijkblad de Lindenberg.

Redactie wijkblad

Jan Nijssen
Marcel van Gerwen
Els Martens
Toine Franken
Jan-Willem van den Enden

Redactiemedewerkers

 

Henk Roosenboom
Jana Svetlik

Rien van Stiphout ✝
Renny van de Laar ✝

Ontwerp & Vormgeving

New Vision BV

Ontwerp, vormgeving & realisatiewijkbladdelindenberg.nl

Disclaimer

De website Wijkbladdelindenberg.nl is met zorg samengesteld, maar we kunnen niet garanderen dat hij geen onjuiste of verouderde informatie bevat. Wijkblad de Lindenberg aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid voor schade van welke aard dan ook, die het gevolg is van eventuele onjuiste informatie op deze website. De site is uitsluitend bedoeld als informatiebron. Wijkblad de Lindenberg gaat door het plaatsen van informatie op deze website geen verplichtingen jegens derden aan van welke aard dan ook. Aan de inhoud van deze website kunnen daarom uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Disclaimer e-mail

E-mail van Wijkblad de Lindenberg kan informatie bevatten die niet voor jou is bestemd. Indien jij niet de geadresseerde bent of het bericht abusievelijk aan jou is gezonden, word je verzocht dat aan de afzender te melden en het bericht te verwijderen. Wijkblad de Lindenberg aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die verband houdt met risico’s verbonden aan het elektronisch verzenden van berichten.

Auteursrecht

Alle teksten en afbeeldingen op Wijkbladdelindenberg.nl zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door anderen tenzij anders aangegeven. Staat er een tekst of afbeelding op deze website waarvan verkeerde copyrights worden gebruikt, wil je dit dan melden aan de redactie?

© 2024 Wijkblad de Lindenberg